Монтаж на Security обков

Извършваме ремонт на алуминиеви и PVC дограми. Предлагаме комплексни решения за подобряване на работата и цялостната визия на дограмата. Реагираме до 24 часа след заявка.

Монтаж на Security обков

Съвременните крадци стават все по-изобретателни в начините си за нахлуване в чужд дом. Все по-често на техния прицел са прозорците, заради доста по-слабите си защити в сравнение с една блиндирана входна врата. Сравнително лесно крадците преодоляват затварящия механизъм на прозореца с отверка или друг инструмент. Жилищата разположени на по-ниски етажи са многократно по-застрашени от опит за взлом през прозореца, в сравнение с високите етажи.

Ако и Вашето жилище е на нисък етаж е препоръчително да помислите как да се защитите най-ефективно от проникване през прозорците. Това може да стане чрез монтиране на специален противовзломен обков. Той стопира движението на целия механизъм при опит за отваряне на прозореца отвън. Крадецът не би могъл да го разблокира без да счупи стъклото. За още по-голяма сигурност може да изберете дръжки, заключващи се с ключ. Така се неутрализират всички слаби места по отварящите механизми.

Ние монтираме подсилен, противовзломен обков на алуминиева и pvc дограма. Ще се радваме да Ви помогнем да увеличите сигурността на Вашето семейство. Свържете се с нас, за да Ви посетим и изготвим оферта за подмяна на съществуващия обков с противовзломен. Всеки монтиран от нас подсилен обков е с 12 месеца гаранция.

0877 030 608

Имате нужда от професионален техник за ремонт на дограма?

ПРОИЗВОДИТЕЛИ, С КОИТО РАБОТИМ