За Нас

Реагираме до 24 часа след получаване на заявка за посещение на адрес. Винаги търсим най-доброто решение, което максимално да удовлетворява клиента.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Нашият екит се състои от техници с голям опит в областта на монтажа и ремонта на дограма. Ние сме специалисти в диагностицирането и отстраняването на проблеми свързани с експлоатацията на алуминиева и PVC дограма. Реагираме до 24 часа след получаване на заявка за посещение на адрес. Винаги търсим най-доброто решение, което максимално да удовлетворява клиента.

Всички сменени от нас механизми са чисто нови, с доказан произход и гаранция при настъпване на фабрични дефекти. Ценим времето и средствата на нашите клиенти, затова не бихме си позволили да злоупотребяваме с тях. Ще се постараем в максимално кратки срокове да ремонтираме или подменим дефектиралия елемент на дограмата. Винаги може да разчитате на нас, когато става въпрос за ремонт на алуминиева и ПВЦ дограма.

0877 030 608

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НАШИТЕ ОПИТНИ ТЕХНИЦИ

Всички техници са назначени на постоянен трудов договор, работят 8 часа на ден, 6 дни в седмица от 09:00 до 18:00 часа, а в събота до 15:00 часа.

Живко Иванов
Живко Иванов
Ганчо Ганев
Ганчо Ганев
Ивелин Цветков
Ивелин Цветков
Владислав Драгомиров
Владислав Драгомиров

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

След огромно ходене по мъките и разправии със знайни и незнайни фирми, най-накрая открихме фирма Фикс Пласт в София. Специални благодарности на Вълко, който до последно се погрижи всичко да е както трябва. Щяхме да си спестим много усилия и нерви ако бяхме дошли първо при вас!

Димитър Драгоев
Искам да изкажа големи благодарности на г-н Живко Иванов, който реагира бързо, адекватно и майсторски на проблема ми относно заключената балконска врата, която беше се самозаключила от 10 дни. Дано да има повече специалисти като него и да реагират толкова всеотдайно!!!!Още веднъж много благодаря на фирмата ви!
Григор Стоянов
Изключително професионално обслужване, високо качество!
Отношение към клиента!
Голям избор от асортимент!
Ако ми се наложи, отново бих ползвала услугите им!
Препоръчвам с две ръце сервизния техник – Димитър!
Мелина Иванова

Имате нужда от професионален техник за ремонт на дограма?

ПРОИЗВОДИТЕЛИ, С КОИТО РАБОТИМ