Услуги

Нашия е екип от професионалисти ще се погрижи за вашата дограма, щора или комарник.

Извършваме ремонт на алуминиеви и PVC дограми. Предлагаме комплексни решения за подобряване на работата и цялостната визия на дограмата.

РЕМОНТ НА ДОГРАМА

Ако Ви духа или има конденз то вижте уплътненията и ни се обадете. Износени уплътнения, такива, дефектни уплътнения – ние ще ги сменим с нови бързо.

СМЯНА НА УПЛЪТНЕНИЯ

Ние бързо може да сменим всяко стъкло, без значение дали става въпрос за алуминиева, PVC или дървена дограма. Не губете време и ни позвънете!

СМЯНА НА СТЪКЛОПАКЕТИ

Ако имате проблем със скъсана мрежа или повреден механизъм за затваряне на Вашия комарник, ние бързо ще отстраним проблема.

РЕМОНТ НА КОМАРНИЦИ

Каквото и да се е случило с Вашите ролетни щори, ние ще изпратим професионален екип, който бързо ще отстрани проблема.

РЕМОНТ НА РОЛЕТНИ ЩОРИ

Ние монтираме подсилен, противовзломен обков на алуминиева и pvc дограма. Ще се радваме да Ви помогнем да увеличите сигурността си.

МОНТАЖ НА Security ОБКОВ

Нашите техници извършват реглаж на обков на алуминиева и pvc дограма. Задвижващите механизми ще заработят отново отлично след нашето посещение.

РЕГЛАЖ НА ОБКОВ

Ние поемаме ангажимент за поръчка на новия обков и последващия му монтаж. След смяната на обкова прозорците Ви отново ще функционират безупречно.

ПОДМЯНА НА ОБКОВ

Двуосовият обков дава повече възможности и удобство от едноосовия, тъй като движението се осъществява по две направления.

ДВУОСОВ ОБКОВ

До 24 часа ще се свържем с Вас на посочения телефон.

    ПРОИЗВОДИТЕЛИ, С КОИТО РАБОТИМ