Ремонт на дограма

Извършваме ремонт на алуминиеви и PVC дограми. Предлагаме комплексни решения за подобряване на работата и цялостната визия на дограмата. Реагираме до 24 часа след заявка.

Ремонт на дограма

Прозорците са „очите“ на нашия дом и като такива те се използват доста често- за проветряване, за достъп до външните пространства, за любуване на прекрасния залез. Те са пряко изложени на всички неблагоприятни атмосферни условия: силно слънце, смразяващ студ, обилен снеговалеж, пороен дъжд. Съвсем естествено е ежедневната им експлоатация, в комбинация с природните стихии, да доведе до амортизация на някой от елементите им – профил, задвижващ механизъм, уплътнения, стъклопакет. В такива случаи не е нужно да се сменя цялата дограма, а само да се ремонтира от опитен техник.

Ремонтираме алуминиеви дограми със студен, непрекъснат и с топъл, прекъснат профил, както и PVC профили с 3, 4, 5 и 6 камери. Нашите техници установяват на място причината за проблема и предлагат решения според желанията и финансовите възможности на клиента.

0877 030 608

Имате нужда от професионален техник за ремонт на дограма?

ПРОИЗВОДИТЕЛИ, С КОИТО РАБОТИМ