Реглаж на обков

Извършваме ремонт на алуминиеви и PVC дограми. Предлагаме комплексни решения за подобряване на работата и цялостната визия на дограмата. Реагираме до 24 часа след заявка.

Реглаж на обков

Много често, в следствие на активното използване на прозорците, се стига до амортизиране на обкова. Това е металната рамка на дограмата- движещият механизъм, който служи за отваряне и затваряне на прозореца. При повреда на обкова започват да се усещат затруднения в движението на крилото на прозореца, то вече не се затваря лесно, а е необходимо влагане на повече сила. Това от своя страна би могло да доведе до изкривяване на целия прозорец.

Този проблем се отстранява чрез реглаж на обкова. Извършва се от сервизен техник, притежаващ необходимите инструменти и опит за затягане и възстановяване на обкова в първоначалното му състояние. Обърнете навреме внимание на този проблем, защото продължителното деформиране на обкова ще доведе до безвъзвратната му повреда и смяната му с напълно нов механизъм, свързан с много по-сериозни финансови разходи.
Нашите техници извършват реглаж на обков на алуминиева и pvc дограма. Задвижващите механизми ще заработят отново отлично след нашето посещение.

0877 030 608

Имате нужда от професионален техник за ремонт на дограма?

ПРОИЗВОДИТЕЛИ, С КОИТО РАБОТИМ